Biztosítás
sportbiztositas.net
A biztosítások köre természetesen nem ér véget a sípályáknál, a hegyek szerelmesei mellett a mélység mámorát kedvelők, azaz a búvárok is a sportbiztositas.net kiemelt célcsoportjai, sőt, ők "védik" a Budapest - Bamako-, illetve az idei Saharun-Adventure-rali mezőnyét is.

 
Info: (+36) 20 329 0089      
Biztonságban a havas lejtőkön is
Sportbiztositas.net Kft: újra on-line sportbiztosítás kimondottan sportolóknak:

"Telente egyre több honfitársunk vág neki a környező hegyeknek és csatol sílécet vagy snowboardot, hogy e méltán népszerű sportokkal kapcsolódjon ki, hódoljon szenvedélyének. Ám miközben a havas lejtők egészségmegőrzésünkhöz is nagy segítséget nyújthatnak, bizony számos veszélyt is rejtegetnek - és nemcsak a kezdők számára. A jó felszerelés mellett épp ezért jó biztosítás is elengedhetetlen kelléke a sítúrának - ehhez ma garantáltan a legjobb választás a sportolók számára máshol el nem érhető, speciális és egyedi szolgáltatásokat kínáló Sportbiztosítás.net Kft termékpalettája.

Amint azt az elsősorban hobbisportolók, illetve túrákat szervező oktatók különleges igényeire (utóbbiaknak akár egész éves sportszakmai felelősségbiztosítást is kínálva) kifejlesztett termékekkel előrukkoló sportbiztositas.net neve is ígéri, a szerződés megkötéséhez immár nem kell a nyakunkba venni a várost, hanem a valóban felhasználóbarát módon fejlesztett honlapon mindössze öt lépésben, és három személyes adatunk megadásával, öt perc alatt, az utolsó kattintás pillanatától érvényes biztosítással vághatunk neki a túrának.
A sportbiztositas.net további különlegessége, hogy sportos termékei nem apróbetűktől hemzsegő zsákbamacskát kínálnak, hanem a sportági szakszövetségeinek, illetve az adott területek szakmai legjobb szakembereinek tanácsait figyelembe vevő, a sportágak sajátosságaira, veszélyhelyzeteire kidolgozott speciális védelmet nyújtanak. Gondolva például a havas lejtők "királyaira", a fekete pályákat is kinövő freeriderekre, azaz a kezeletlen és jelöletlen, szűz lejtőket kedvelőkre is (off-pist pótdíj).
A természetesen általános utasbiztosítást is kínáló sportbiztositas.net jelenleg az egyetlen hazai on-line felület, amely tematikusan foglalkozik együtt sport- és utasbiztosításokkal. Szolgáltatásaira az ország egyik legnagyobb biztosítótársasága, a Groupama Garancia Biztosító, illetve az egész világon 24 órás segélyszolgálatot nyújtó Europe-Assistance Hungary Kft. partnersége jelent további garanciát.

A piacon jelenleg a legkedvezőbb ár-érték arányú, ésszerű limitekkel, napi díjakkal kalkulált sportos biztosítások a www.sportbiztositas.net oldal mellett száznál több (és folyamatosan bővülő) további társoldalon (sportboltok, sportszervezetek, szakszövetségek, iskolák portáljain) is megköthetőek. A fizetés ugyancsak egyszerű, történhet azonnali, bankkártyás on-line vagy banki átutalással - de azért a viszonteladó partnereknél (elsősorban sportboltoknál) fenntartották a hagyományos, készpénzes lehetőséget is.
A díjak és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások magukért beszélnek. Csoportos sportbiztosítás csak 350 Ft-os napidíjon. A sportolók Komfort napidíja csupán 399 Ft, és az extra igényeket is kielégítő, Prémium csomag napidíja csak 699 Ft. Gyermekeknek extra kedvezmények biztosítottak. Legyen az csoportos utazás, vagy egyéni komfort, akár prémium csomag, minden esetben kiterjed a biztosítás, mentés, keresés, haza- korházba szállítás, okmánypótlási károkra, és egyaránt poggyász, beleértve a sportfelszerelés biztosítására. Minden csomag tartalmaz privát felelősségbiztosítást, ha sportoló hibájából harmadik félnek okozna hibát.